West Boutique

 

Inschrijven

 

Onze knaller van een afsluiter van het gerechtelijk jaar keert terug op vrijdag 7 juni 2024.

Op deze derde editie van WEST BOUTIQUE zijn opnieuw zowel confraters (en hun partners) als kantoormedewerkers welkom. 

Het festival gaat door in The Art Factory, zijnde een hippe partylocatie in Roeselare waar er tot de vroege uurtjes kan gefeest worden.

Het belooft een prachtige fin de saison te worden met opnieuw een live band en DJ om de avond af te sluiten. Zoals het bij een festival hoort, zal er uiteraard ook een foodtruck aanwezig zijn.

Het thema is trouwens "music lovers", wat voor echte fans de ideale gelegenheid biedt om zich te hullen in de merchandise van hun favoriete artiest. Swifties, Beliebers, Stylers, Arianators en Little Monsters zijn dus meer dan welkom!

Tickets zijn enkel in voorverkoop verkrijgbaar zolang de voorraad strekt en tot uiterlijk 5 juni 2024.

Inschrijven kan via bovenstaande knop of via de QR-code op de affiche.

Hieronder vinden jullie de praktische informatie.

Wij hopen u alvast in grote getale te mogen ontvangen!

West Boutique 2024

Tickets

Tickets zijn enkel in voorverkoop verkrijgbaar zolang de voorraad strekt en tot uiterlijk 5 juni 2024 via het scannen van de QR-code op de affiches of via de link op deze website. Er is geen mogelijkheid om tickets de avond zelf nog aan de deur te kopen.

De bedragen voor de aangekochte tickets mogen gestort worden vóór 6 juni 2024 op IBAN BE43 6301 3850 0501 met mededeling voornaam en familienaam + West Boutique. Leden betalen 30,00 EUR, niet-leden 35,00 EUR.

!Let op: Je ticket is enkel geldig na betaling. Geen geldig ticket is geen toegang tot het festival! Wij kunnen geen betaling ter plaatse aanvaarden.

Thema

Het thema van dit festival is "Music lovers". Zij die willen, kunnen zich dus hullen in de merchandise van hun favoriete artiest.

Betalingsmogelijkheden

Wij werken met drankbonnen per 10,00 EUR. U kunt deze ter plaatse aankopen (cash mogelijk) of reeds op voorhand via het inschrijvingsformulier.

Er is nadien geen refund mogelijk n.a.v. niet-geïnde drankbonnen.

Locatie

The Art Factory: Vierwegstraat 176, 8800 Roeselare.